Rreth Nesh
Mirsevini nė Meti commerce shtėpine e modės evropiane
Ndermarja tregetare ,,METI-COMMERCE,,merret kryesishte me shitjen e konfekcionit te meshkujve dhe femrave te brendeve me te njohura boterore.SH.P.K,,METI-COMMERCE,,posedon 2 shitore ne qender te Gjilanit per shitjen me pakice te produkteve te veta. Per gjdo risi ne shitoret tona informohuni nepermjet adreses elektonike
Rr. Bulevardi i Pavarsisė,
60 000 Gjilan
Republika e Kosovės

+377 (0)  45/ 389-004
+381 (0) 280/ 324-149
+381 (0) 280/327-193

info@meti-commerce.com

www.meti-commerce.com